نظر شما چیست؟

نظر شما چیست؟

آن روی ســــکه رایــــــتل/خانم عباسی

خبرنامه دانشجویان ایران/مستوره عباسی:شاید رایتل به عنوان یک تکنولوژی (که درواقع یک صنعت است نه یک تکنولوژی) فوایدی داشته باشد اما قرار نیست که ما از هرتکنولوژی که وارد بازار می شود استفاده کنیم. باید سبک سنگین کرد مضرات و فواید آن را سنجید.

رایتل

آیا ارتباط تصویری تلفن همراه که در حد گسترده در اختیار مردم قرار می گیرد واقعا ضرورت دارد و جزو نیازهای واقعی زندگی است یا ترویج مصرف گرایی در جامعه است؟

مکالمه تصویری مخل امنیت روانی جامعه است. در اسلام بر حریم بین زن و مرد بسیار تأکید شده است؛ آیا ورود صنایعی از این قبیل تمام مرزها و حجاب ها وحریم ها را مورد تهدید قرار نمی دهد؟!  شاید گفته شود که تا قبل رایتل هم امکان مکالمه تصویری وجود داشته؛ اما نکته اینجاست که پیشتر این امکان در حد محدودتری فراهم بود اما با ورود رایتل در فضای جامعه این امر به طور وسیع و به آسانی در اختیار همه اقشار قرار می گیرد و با توجه به روحیات و ویژگی های قشر جوان و نوجوان جامعه به عنوان قشرآسیب پذیر و در سایراقشار جامعه نیز ایجاد زمینه خیلی فسادها قابل پیش بینی است. یک اشتباه وانتخاب غلط ممکن است آسیب های جبران نا پدیری را در پی داشته باشد! تسهیل ارتباط محرم و نامحرم و عادی سازی ارتباط چهره به چهره بر سلامت و تحکیم خانواده تأثیر منفی می گذارد.2رایتل

کسانی هم به اختیاری بودن مکالمه تصویری اشاره می کنند و می‌گویند خوب افرادی دوست ندارند مکلمه صوتی را انتخاب کنند! اما آیا این صحیح است که ما زمینه های گناه را به صورت عمومی در جامعه فراهم کنیم آنوقت بگوییم کسی را مجبور نکرده ایم گناه کند. برخی از مسئولین دولتی و غیر دولتی با راه اندازی رایتل زمینه گسترده گناه را برای عموم مردم ایجاد کرده اند و خود بانی بزرگ آن بوده ‎اند در حالیکه مقام معظم رهبری بارها بر لزوم مبارزه با تهاجم فرهنگی تأکید  داشته اند، ما اکنون شاهد یک تهاجم فرهنگی رسمی، علنی و با صد افسوس، هنجارشده مواجه‎ایم که در صورت عدم مقابله با آن، عن قریب آثار شوم آن فضای جامعه ما را دگرگون خواهد کرد و فرمودند: «سیاست امروز، سیاست آندلسی کردن ایران است!»

یکی از شاخصه های جامعه اسلامی، هموار بودن مسیر پاک بودن و درست زندگی کردن می‎باشد؛ در حالی که با گسترش این نوع وسایل ارتباطی، راه پاک زیستن بسیار سخت و دشوار و هزینه ‎های مادی و معنوی زندگی مؤمنانه بسیار افزایش خواهد یافت. وقتی امکان دسترسی به گناه افزایش یابد، پاک زیستن، به خصوص برای نسل جوان بسیار سخت می شود.

برخی براین باورند که ما نمی توانیم جلوی نفوذ تکنولوژی ر ا بگیریم، اگر امسال چنین تکنولوژی را نیاوریم مجبوریم سال های بعد بیاوریم، ما مجبور به پذیرش چنین تکنولوژی هایی هستیم. رهبری در بیاناتی این منطق را درست ندانستند و فرمودند که ما باید مقاومت کنیم و تلاش کنیم راههای مقابله جدید برای تهاجمات جدیدشان بیابیم.

 ملاک ارزش گذاری برخی از مسئولین، بسیار متفاوت از ملاک های دینی می باشد و این تفاوت مبنایی در طرح رایتل به خوبی مشهود است. برای تبیین ملاک ارزش گذاری در اسلام فقط به یک آیه از قرآن و یک روایت از امام صادق «علیه السلام» بسنده می کنیم:

قرآن کریم از زبان حضرت یوسف «علیه السلام»می فرماید: خدایا در زندان باشم وگناه نکنم برایم محبوب تر از این است که در قصر باشم وگنهکار باشم. قطعاً حضرت یوسف «علیه السلام» به ما انسان ها نیز می گوید: اگر در زندان باشید وگناه نکنید بهتر از این است که در قصرها زندگی کنید ولی مرتکب گناه شوید. منطق مسئولین ما، در راه اندازی رایتل با منطق انبیا، تفاوت بنیادین دارد. رایتل هزاران زلیخا را در معرض دید و در دسترس قرار می دهد اما مسئولین مربوطه این آثار زیانبار و خانمان برانداز را گویی به حساب نمی آورند.

شخصی برای سفر تجاری به محضر امام صادق «علیه السلام» شرفیاب شد و از ایشان مشورت خواست. حضرت فرمودند: این سفر موجب ضرر است ولی آن شخص به سفر رفت و اتفاقاً سود هنگفتی کرد. پس از بازگشت خدمت امام شرفیاب شد و عرضه داشت: من بسیار سود کردم در حالی که شما فرمودید این سفر زیانبار است. حضرت در پاسخ فرمودند: فلان روز نماز شما قضا شد. ازدست دادن یک نماز صبح در منطق امام صادق «علیه السلام» نه تنها با بدست آوردن طلا و نقره فراوان برابری نمی کند بلکه عین زیان است، این در حالی است که فرد مذکور در روایت، در پی انجام واجبی از واجبات دینی اش که همان طلب روزی برای خانواده است به این سفر رفته بود .

حال تامل کنید! ما در رایتل چه چیزی بدست می آوریم و چه چیزهایی را از دست می دهیم.

یک کارشناس فرهنگی درباره خطر مضاعف رایتل و درز اطلاعات تصویری و فیلم های خانوادگی از طریق حفره های امنیتی رایتل گفت: رایتل یک حفره امنیتی مخاطره آمیز دیگری برای نفوذ N.S.A دارد؛ سازمانی که صاحب اینترنت و ارتباطات در سطح جهان است و تمام ارتباطات سایبری و مرتبط با آن را کنترل می کند؛ بنابراین، هر نوع پدیده تکنولوژیک؛ مانند آنچه رایتل به [امکانات] ارتباطی قبلی اضافه کرده است، زمینه مخاطرات آن را بیشتر می کند.

3رایتل

حال با این اوصاف اگر واقع بین باشیم؛ رایتل با وضعیت کنونی اش  سلاحی است  که قلب معصومیت و سادگی دخترانمان، گیجگاه نجابت و پاکی پسرانمان و سینۀ کانون گرم خانواده نجیب ایرانی و سبک متعالی و صمیمی زندگی و در یک کلام هویتمان را نشانه رفته است، آنگونه که حمل همگانی سلاح را نمی پسندیم، ساده و بی گدار به استفاده از آن رضایت نخواهیم داد!

منبع:http://yaredabestani.net/?p=321

 




ن : شبانی
ت : دو شنبه 4 فروردين 1393


محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.